MonDay
Bemutatkozás, management

A MonDay Consulting Kft. 2007-ben alakult magyar tulajdonú, elsősorban tanácsadással foglalkozó vállalkozás. Kis létszámú professzionális csapattal, széles szakértői háttérrel és szakmai kapcsolatrendszerre építve dolgozunk. A marketing és a kommunikáció számos területén tudunk referenciákat felmutatni: átfogó, komplex, nagy, és egy-egy részcélra koncentráló kisebb projektek során szereztünk tapasztalatokat többféle piaci környezetben.

MANAGEMENT

E. NAGY LAJOS
ügyvezető igazgató, alapító tulajdonos
Tapasztalatait főként kommunikációs szakterületeken szerezte, újságíróként, szerkesztőként tv-nél, rádiónál, napilapnál, valamint vezető beosztásokban a kiadói szakmában, és a közigazgatásban illetve a környezetvédelemben. Pedagógus és újságíró végzettsége mellé az Iparművészeti Főiskolán szerzett művészeti-tervezési menedzser és nemzetközi rendezvényszervező diplomát. Több könyvben szerző, társszerző, alkalmilag üzleti főiskolákon oktat.

KALINA GÁBOR
irodavezető, projektek koordinációja
A Budapesti Metropolitan Egyetemen kommunikáció- és médiatudomány szakán szerzett diplomát, public relations és nemzetközi kommunikáció szakirányon. Többéves tapasztalatot szerzett marketingterületen, grafikai tervezésben, kiállítások szervezésében, valamint fejlesztési projektek komplex kommunikációjában.